Зустріч із делегацією з Опольського Університету

17 січня у ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбулася зустріч із делегацією з Опольського Університету (Республіка Польща).

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника професор Цепенда І.Є., завідувач кафедри політології професор Климончук В.Й. і завідувач кафедри політичних інститутів та процесів  професор Марчук В.В  обговорили перспективи співпраці з доктором Лехом Рубішом, директором Інституту наук про політику та адміністрацію Опольського університету, доктором Адамом Дросіком, деканом Відділу наук про політику та соціальну комунікацію, доктором Евою Ґановіч, керівником кафедри регіональних досліджень .

Під час обговорення домовилися  про співпрацю: участь у спільних  грантових проєктах, про проведення спільних конференцій, реалізацію програм обміну для студентів та викладачів, проходження стажувань та здійснення наукових досліджень.

Йшлося також і про можливість участі студентів Прикарпатського університету у магістерській програмі «Європа», яку Інститут наук про політику та адміністрацію Опольського університету втілює разом з німецькими та французькими університетами.