Конференція “Польща і Україна в умовах радикальних змін. Діалоги і знаки запитання”

26-27 лютого в м. Кракові на базі Краківського педагогічного університету імені Комісії Національної Освіти відбулася конференція  «Польща і Україна в умовах радикальних змін. Діалоги і знаки запитання».  Співорганізаторами конференції виступили кафедра політології  Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Інститут політології та Інститут соціології і філософії Краківського педагогічного університету імені Комісії Національної Освіти, Вища школа соціальних наук у Парижі.

На конференції з доповідями виступили  викладачі кафедри політології  Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: професор Климончук В.Й.  –  «Україна після президентських і парламентських виборів 2019 року: суспільні очікування та перспективи розвитку»,  доцент Доцяк І.І. –   «Олігархічна модель політико-економічної системи України: еволюція та загрози».

За підсумками конференції визначені перспективи подальшої співпраці між кафедрою політології  Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Інститутом політології Краківського педагогічного університету імені Комісії Національної Освіти щодо обміну студентами, стажування та підвищення кваліфікації викладачів, проведення Літньої політологічної школи в м. Кракові.