Профорієнтаційна онлайн-зустріч з абітурієнтами

Понад 80 учнів випускних класів та вчителі освітніх закладів (Галицького ліцею “Академічний”,  Бурштинських ліцеїв № 2 та № 3, Мединського ліцею, ліцею № 18 та ліцею № 22 Івано-Франківської міської ради, ліцеїв Солотвинської ТГ)  – такою була аудиторія.

 

Завідувач кафедри політології професор Василь Климончук пояснив присутнім особливості функціонування освітніх програм “Політологія” та “Політологія. Національна безпека”, завідувач кафедри політичних інститутів та процесів професор Василь Марчук звернув увагу на міжнародну співпрацю та програму подвійних дипломів, викладачі спеціальності 052 Політологія Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника розповіли про кадрове забезпечення, про дисципліни і компетентності, практики та можливості працевлаштування, про сьогодення – волонтерство, службу студентів/випускників спеціальності в ЗСУ.

Цікавими та пізнавальними були виступи запрошених відомих випускників  – Михайла Савлюка (політолога, політика, політтехнолога, помічника депутата міської ради, речника Івано-Франківського міського суду) та Михайла Джоголи (експерта-консультанта програми “Добре”, регіонального аналітика руху “Чесно”), які наголосили на важливості, актуальності та затребуваності професії Політолога в нашій державі в сучасних умовах.

Надіємося, що наступна зустріч викладачів вже зі студентами відбудеться у новому навчальному році в аудиторіях Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

На зображенні може бути: 4 людини, екран та текст

На зображенні може бути: 3 людини, екран та текст