Зустріч з випускниками ліцею імені В’ячеслава Чорновола № 28 Івано-Франківської міської ради у рамках проєкту «Університет для учнів»

Зустріч з випускниками ліцею імені В’ячеслава Чорновола № 28 Івано-Франківської міської ради у рамках проєкту «Університет для учнів»

    14 грудня 2022 р. у рамках проєкту «Університет для учнів», який здійснює Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, представники Факультету історії, політології і міжнародних відносин зустрілись в ауд. 618 з майбутніми абітурієнтами – школярами ліцею імені В’ячеслава Чорновола № 28 Івано-Франківської міської ради.

Учнів 9–11 класів привітав декан Факультету Кугутяк Микола Васильович, який у своєму виступі ознайомив зі структурою університету. Микола Васильович акцентував увагу на тому, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є класичним університетом та науково-освітнім центром, який орієнтується на міжнародні стандарти освіти. Сенаторка Анастасія Бариляк, репрезентуючи студентство Факультету, розповіла про цікаві особливості студентського життя і дозвілля. Про освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин: Історія та археологія, Середня освіта (Історія), Політологія, Політологія. Національна безпека, Міжнародні відносини, Міжнародні економічні відносини присутнім розповіли викладачі Факультету.

Наприкінці зустрічі викладачем кафедри етнології і археології Кочкіним Ігорем Тарасовичем була проведена захоплююча екскурсія у навчальному музеї археології Прикарпаття.

Особлива подяка вчителям ліцею Когут Наталії Володимирівній та Павленко Лілії Григорівній за сприяння у проведенні зустрічі.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11