З НОВИМ РОКОМ!

З НОВИМ РОКОМ!

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі, працівники та випускники Університету, наші колеги та друзі! Найщиріші вітання з прийдешнім Новим 2023 роком!

Рік, який минає видався важким та жорстоким, повним нової реальності. Хочеться, щоб з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо, а це мирне небо без ракет, світло і тепло в кожній оселі, звільнені від окупантів південь та схід, українські діти без сліз на очах, батьки, які дочекалися синів та дочок з фронту, тихі ночі без сирен та вибухів.

Сподіваємося, що цей рік принесе нашій країні бажану перемогу, мир, спокій та надію на щасливе майбутнє. Нехай він буде благодатним для України і для кожного з нас, а всі проблеми та негаразди залишаться позаду. Щоб у ваших домівках панувало тепло, злагода, добробут та благополуччя, а попереду буде лише чиста дорога до світлого майбутнього, яке не буде таким, як раніше.

Кожен зараз на своєму фронті прикладає для цього чимало зусиль, зокрема, це є освітяни, які у такий складний час продовжують навчати майбутню еліту українського народу задля великої розбудови України в економічному, соціальному, культурному, політичному та міжнародному планах. Тому, велика вдячність за все те добро та допомогу, які наближають нас, українців, до радісних та щасливих днів.

З Новим роком і пам’ятайте, що все буде Україна!