Прикарпатський університет бере участь у Літній школі в рамках проєкту NAWA «Солідарність з Україною – Європейські університети»

Впродовж 13-18 березня перша проректорка з наукової роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Валентина Якубів бере участь у Літній школі на базі Університету імені Адама Міцкевича (Познань). У Літній школі беруть участь представники 25 університетів-партнерів з України в рамках проєкту NAWA «Солідарність з Україною – Європейські університети».

В межах Літньої школи відбуваються зустрічі з Ректоратом Університету імені Адама Міцкевича, круглий стіл з деканами та проректорами УАМ, а також зустрічі з представниками влади міста Познань.

Тематика зустрічей: можливості академічної співпраці в контексті академічних обмінів, міжінституційні освітні програми, спільні наукові проєкти та дводипломна освіта.

Особливу увагу приділено обговоренню проблем вищої освіти в Україні в умовах війни, інтернаціоналізації в умовах війни та після перемоги, можливостям розвитку співпраці та перспективам фінансування проєктів з фондів ЄС.

Щиро вдячні партнерам за співпрацю!