Науковиці університету взяли участь в Una Europa Days у Кракові

Впродовж 16-18 квітня науковиці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника брали участь в Una Europa Days на базі факультету права та адміністрування Ягеллонського університету в Кракові! 3-денний захід став платформою для обговорення юридичних викликів, пов’язаних з інтеграцією України до Європейського Союзу, польською та українською перспективою співпраці в межах спільного європейського майбутнього.

Завідувачка кафедри трудового, екологічного та аграрного права Зоряна Яремак та доцентка цієї ж кафедри Леся Данилюк продуктивно працювали у складі делегації з 12 учасників університетів України:

– Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника,

– Національний університет “Києво-Могилянська академія”,

– Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна,

– Львівський національний університет імені Івана Франка.

Una4UA2 – другий етап проєкту, що фінансується Польським національним агентством академічних обмінів. Основна мета проєкту – підтримка співпраці з академічними партнерами України у сфері доповнення та синергізму з ініціативами, що здійснюються в рамках європейських університетських союзів.

Долучаючись до заходів, що здійснюються в рамках партнерства, академічна спільнота України мала можливість ознайомитися з діяльністю європейського університету, налагодити та зміцнити існуючу співпрацю, а також поділитися досвідом у поліпшенні якості освіти та досліджень.