Перспективи освітньо-професійної програми “Політологія. Національна безпека”

 

               В Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника пройшло чергове, вже п’яте, засідання пресклубу студентського радіо міста. Відбулася зацікавлена розмова щодо освітніх проектів ПНУ у вирішенні питань національної безпеки держави за участю науковців та керівників силових структур області.
              Взяли участь В. Климончук, д.пол.н., завідувач кафедри політології ПНУ, В. Голубош, начальник ГУ Нацполіції в Івано-франківській області, генерал третього рангу, к.ю.н., В. Чернецький, начальник управління ДСНС в Івано-Франківській області, полковник служби цивільного захисту, к.тех. н., А. Пономаренко, завідувач кафедри військової підготовки ПНУ, полковник запасу та М. Москалюк, к.пол. н., доцент кафедри політології ПНУ.

              В процесі дискусії обговорили актуальність освітньої програми “Політологія. Національна безпека”, яка вже рік діє на спеціальності 052 Політологія. В ході зустрічі  обговорили   співпрацю між Прикарпатським національним університетом ім.Василя Стефаника та стейкхолдерами В. Голубошем, начальником ГУ Нацполіції в Івано-франківській області та В. Чернецьким, начальником управління ДСНС в Івано-Франківській області,   в напрямках проходження навчальної практики студентами на їхніх базах, проведення спільних заходів, круглих столів, лекцій і що найважливіше про майбутнє працевлаштування наших випускників.

Велика вдячність нашим гостям та пресклубу студентського радіо міста за надану можливість проведення заходу.