Звіт про реалізацію стратегії розвитку Івано-Франківського фахового коледжу за 2023 рік

25 січня 2024 року у ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету» відбулися Збори трудового колективу за участі проректора з науково-педагогічної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуарда Лапковського, викладачів, головів циклових комісій, голови профспілки та студентського активу коледжу.

Директор колежу Юрій Москаленко представив членам трудового колективу звіт «Про реалізацію стратегії розвитку Івано-Франківського фахового коледжу за 2023 рік».

У ході звіту проаналізовано роботу за 2023 рік, детально охарактеризовано усі ланки роботи коледжу та його структур, а саме: результати вступної кампанії; стабілізацію контингенту студентів; розширення ліцензійного обсягу; оновлення освітньо-професійних програм; удосконалення науково-методичного забезпечення освітнього процесу тощо.

У рамках здійснення аналітичної діяльності висвітлено результати моніторингу якості освіти, зрізів залишкових знань студентів, стану забезпечення відкритості та прозорості в діяльності структурних підрозділів, роботи структурних підрозділів відповідно до вимог Кодексу академічної доброчесності.

Незважаючи на складні умови, загрози і виклики, що виникли в результаті російської агресії, зосереджено увагу на діловій, творчій та доброзичливій атмосфері у колективі коледжу, що сприяє реалізації Стратегії розвитку закладу освіти.

Звіт директора позитивно схвалено членами Зборів трудового колективу.