Наші студенти долучилися до збору коштів на FPV-дрони для захисників

26 лютого в актовій залі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника студенти факультету історії, політології і міжнародних відносин провели патріотичний захід «Тарас Шевченко незримо на Майдані». Образ Тараса Шевченка показаний тією постаттю, яка об’єднала учасників Революції Гідності. Саме багато в чому завдяки Шевченкові Євромайдан став революцією національного духу, який поривався утвердити національну і людську гідність громадян України. А головне – прагнув консолідувати українське суспільство. Шевченко великий і вічний, не вичерпний і нескінченний. Волею історії він ототожнений з Україною і разом з буттям рідної держави продовжується нею.

Захід мав на меті долучити глядачів до збору коштів на FPV-дрони для наших захисників – бригад з Івано-Франківської області (10-та окрема гірсько-штурмова бригада, 102-а ОБрТрО, 52 окремий стрілецький батальйон).

Даний збір ініційований студентами чотирьох університетів м. Івано-Франківська (Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Університет Короля Данила, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Івано-Франківський національний медичний університет) спільно із Благодійним фондом «Вірні» (директор благодійного фонду: Матійчик Андрій Васильович).

Ціль акції «Студентський FPV-збір» – зібрати 1 мільйон гривень!

Анонсуємо й те, що протягом місяця органами студентського самоврядування буде проведено низка інших благодійних заходів для студентів в рамках цієї акції. Запрошуємо долучитися!

Посилання на збір: https://send.monobank.ua/jar/6shHHTGxGG