Вічна пам’ять Герою!

Прийшла сумна звістка про загибель випускника Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, чотириразового чемпіона світу з кікбоксингу, чемпіона України з універсального бою, майстра спорту з боксу Віталія Мерінова. Внаслідок отриманого під час бою важкого поранення 31 березня 2023 р. він помер у госпіталі.

Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення. Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху.

Герой народився 31 грудня 1990 р. в м. Івано-Франківську. Закінчив середню школу № 15. У 2007 р. Заслужений тренер України Володимир Миколайович Вострецов запропонував Віталію Мерінову взяти участь у змаганнях з кікбоксингу і після першої перемоги Віталій Мерінов почав професійно займатися кікбоксингом.

2009 року Віталій Мерінов завершив навчання в Івано-Франківському коледжі фізичного виховання ПНУ. А у 2018 р. закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника і отримав ступінь магістра на кафедрі управління та бізнес-адміністрування.

З 2018 р. був президентом «Федерації боксу Івано-Франківська».

У Віталія Мерінова залишилися дружина та дворічна донька.

Щирі співчуття родині, близьким, друзям, побратимам! Вічна пам’ять Герою!