Поєднати навчання і роботу

Дуальна освіта – ключ до успішного майбутнього! Вона поєднує теорію з практикою, надаючи студентам можливість отримати не лише знання, а й навички, які дійсно потрібні у сучасному світі. Про це йшлося на міжнародному заході European Dual Higher Education Conference (м. Паола, Мальта) від європейського консорціуму EU4DUAL (Європейський університет дуального навчання) та Erasmus+.

У ньому взяли участь декан факультету управління Ірина П’ятничук та викладач кафедри матеріалознавства і новітніх технологій Лілія Туровська в межех проєкту NAWA з Кошалінським університетом.

З-поміж учасників конференції — представники з Великої Британії, Нової Зеландії, Фінляндії, Німеччини, Австрії, Хорватії, Угорщини, Франції, Польщі, Мальти, Канади, Нідерландів, Іспанії, Сербії, Румунії та ін.

Учасники заходу працювали за наступними напрямками:

– Future of Work – це новітні наукові ідеї про технологічні зміни, діджиталізацію, динаміку віддаленої роботи та навички, необхідні для Industry 5.0.

– Дуальна вища освіта – визначення глобальної політики щодо майбутніх перспективних напрямів розвитку освіти.

– Воркшопи щодо обміну знаннями про дуальну вищу освіту та її діджиталізацію, які є платформою для обміну думками, досвідом і кращими практиками у сфері дуальної вищої освіти та її діджиталізацію.

З метою сприяння співпраці та інноваціям відбулися дискусії про перспективи розвитку ініціатив дуальної вищої освіти в Європі та за її межами.

З допомогою таких проєктів підвищуємо власну компетентність та готуємось до відкриття нових горизонтів у вищій освіті!

Дякуємо партнерам по проекту NAWA з Кошалінського технологічного університету за можливість долучитись до даного заходу!